Acasă Politica Ciuhandu s-a înţeles cu Pavelescu

Ciuhandu s-a înţeles cu Pavelescu

DISTRIBUIȚI

După ce s-au bălăcărit ca la uşa cortului, ţărăniştii a dat-o la pace în Timiş…

Gheorghe Ciuhandu va candida pentru al cincilea mandat la Primăria Timişoarei sub sigla PNŢCD. După ce s-au bălăcărit ca la uşa cortului, actualul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu a bătut luni palma cu Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD. Pentru a oficializa candidatura lui Ciuhandu la Primăria Timişoarei din partea PNŢCD, Pavelescu a venit într-o vizită fulger în capitala Banatului. Rodica Vlad, preşedintele PNŢCD Timiş, este dezamăgită total de înţelegere. Acesteia i s-ar fi propus să candideze la şefia Consiliului Judeţean Timiş. Pavelescu ne-a spus însă că Rodica Vlad nu va mai putea fi preşdintele PNŢCD Timiş, din cauza divergenţelor cu Ciuhandu. Se pare că primarul Timişoarei ar fi cerut expes acest lucru în cadrul negocierilor.

Pavelescu: „A fost greu să trecem peste orgolii, dar ne-am înţeles”

Pe surse, viceprimarul Adrian Orza a fost propus pentru funcţia de preşedinte al PNŢCD Timişoara. La fel de bine însă el ar putea conduce şi filiala judeţeană a partidului. „Sunt deziluzionată că Pavelescu a bătut palma cu Ciuhandu. Probabil nu voia să piardă un brand. Nu credeam că Pavelescu poate să facă un astfel de pas. De fapt miza lui este să intre în parlament, alegerile locale nu-l interesează. Mi se pare un compormis aiurea, nu mă aşteptam la o asemenea lovitură sub centură. Nu ştiu ce voi face, îmi place politica, dar nu pot suporta astfel de compromisuri”, ne-a declarat Rodica Vlad, preşedintele PNŢCD Timiş.

Pavelescu a uitat de toate jignirile reciproce cu Ciuhandu şi susţine că a făcut acest pas pentru binele partidulului. „Ne-am înţeles cu Ciuhandu, el va fi candidatul nostru pentru Primăria Timişoarei. A fost o situaţie delicată, a fost greu să trecem peste orgolii, dar până la urmă ne-am înţeles. Am avut nenumărate negocieri până am ajuns aici. A fost o decizie în înţelesul partidului. Datorită divergenţelor dintre Rodica Vlad şi Ciuhandu, ea nu va mai fi preşedintele PNŢCD Timiş. Sperăm însă să rămână alături de noi. Noul preşedinte va fi stabilit la sfârşitul acestei săptămâni”, ne-a spus Aurelian Pavelescu.

Comentarii

comentarii