Acasă Actualitate CJ Timiș a dus la final un proiect de dotare cu echipamente...

CJ Timiș a dus la final un proiect de dotare cu echipamente de protecție sanitară pentru șapte unități de învățămând special din Timiș

DISTRIBUIȚI

Șapte unități de învățământ special din Timiș, aflate în administrarea CJT, au fost dotate cu echipamente de protecție pentru gestionarea crizei sanitare. Inițiativa a fost dusă la bun sfârșit prin intermediul proiectului „Consolidarea capacității unităților de învățământ special din județul Timiș în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-CoV-2”.

Obiectivul acestui proiect a constat în diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS – COV – 2, dar a vizat, în special, desfășurarea în condiții de siguranță a activităților didactice și protejarea elevilor și a cadrelor didactice.

Instituțiile beneficiare ale proiectului sunt unități de învățământ special de stat  aflate în subordinea Consiliului Județean Timiș: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Paul Popescu Neveanu” Timişoara; Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan” Timişoara; Centrul de Resurse şi Asistență Educațională „Speranța” Timişoara; Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Dumitru Ciumăgeanu” Timişoara; Liceul Teoretic Special „IRIS” Timişoara; Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Păunescu” Recaș și Liceul Tehnologic Special „Gheorghe Atanasiu” Timişoara.

„Sănătatea, mai ales cea a copiilor, este prioritară pentru Consiliul Județean Timiș. Am dotat școlile cu echipamente de protecție medicală deoarece face parte din viziunea administrației județene de a acorda o atenție sporită acelor programe care să vină în sprijinul familiilor, elevilor și cadrelor didactice”, a spus Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Comentarii

comentarii