Acasă Actualitate CJ Timiș a semnat contractul de finanțare pentru achiziția a 27 de...

CJ Timiș a semnat contractul de finanțare pentru achiziția a 27 de microbuze electrice

DISTRIBUIȚI

Contractul pentru achiziția celor 27 de microbuze câștigate de Consiliul Județean Timiș din PNRR poate merge înainte. Ministrul Educației, Ligia Deca, a venit, fără a face vâlvă, la sediul instituției, pentru a semna contractele de finanțare.

”Am primit, astăzi, vizita ministrului Educației, Ligia Deca, moment care marchează punerea în aplicare a contractului aferent proiectului „Microbuze electrice pentru elevii din județul Timiș”, a spus Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș.

Consiliul Județean Timiș a accesat, în acest sens, o finanțare de peste 6 milioane de euro (fără TVA), respectiv 35.905.346,40 lei (cu TVA inclus).

Banii vor fi folosiți pentru achiziția a 27 de microbuze, dintre care 24 cu 16+1 locuri și 3 microbuze cu un număr de 8+1 locuri, care vor fi distribuite unor unități administrativ teritoriale din județ, în funcție de criteriile stabilite prin Ghidul apelului.

”Venim, astfel, în ajutorul UAT-urilor care și-au exprimat dorința de a asigura mobilitatea școlarilor către unitățile de învățământ, în special a celor din zone defavorizate din punct de vedere al transportului. Întocmirea caietului de sarcini pentru achiziția mijloacelor de transport se află în lucru și ne dorim ca licitația să fie făcută cât mai curând”, a mai spus Proteasa.

Comentarii

comentarii