Acasă Administraţie CJ Timiș a terminat reabilitarea și asfaltarea drumului județean dintre Bazoș și...

CJ Timiș a terminat reabilitarea și asfaltarea drumului județean dintre Bazoș și Bazoșu Nou

DISTRIBUIȚI

Vechiul drum de pământ dintre Bazoș și Bazoșu Nou a fost asfaltat și amenajat de către cei de la Consiliul Județean Timiș. Este un drum de șase kilometri, care înainte era doar un drumgreu circulabil.

Noua șosea asigură o nouă conexiune spre Recaș și este deschis circulației.

”Avem o nouă legătură rutieră între DN6 și comunele din sudul Timișoarei! Am finalizat lucrările la drumul dintre Bazoș și Bazoșu Nou, o bună legătură cu Recașul.

Înainte să preluăm drumul, acesta a fost unul comunal, de pământ, aproape impracticabil. Am turnat asflat pe o distanță de 6 km, iar pentru a oferi un traseu viabil, am amenajat și trecerea la nivel cu calea ferată din proximitatea Recașului. Drumul este deschis circulației, asfaltat și marcat, singurele demersuri rămase de făcut fiind relocarea unor rețele electrice”, a anunțat Alin Nica, liderul CJ Timiș.

Noua legătură are o importanță și mai mare dacă o privim într-un context mai larg, alături de o altă investiție majoră a Consiliului Județean, de modernizare a drumul dintre Urseni și Giroc. Se va crea astfel o legătură alternativă între cea mai mare comună ca populație din județ și orașul Recaș.

 

Comentarii

comentarii