Acasă Actualitate CJ Timiș adună din nou gunoaiele de pe drumurile județene

CJ Timiș adună din nou gunoaiele de pe drumurile județene

DISTRIBUIȚI

Anul trecut au făcut pentru prima dată curat pe drumurile județene, iar campania s-a bucurat de succes, fiind adunate 14 tone de deșeuri. Acum, Consiliul Județean Timiș va derula în perioada 15 – 30 septembrie cea de-a doua ediție a Campaniei de curățenie de toamnă pe drumurile județene. Acțiunea va acoperi cele mai circulate drumuri județene ce leagă comunele, orașele și municipiile. Cetățenii sunt rugați să semnaleze existența locurilor unde se găsește gunoi pe drumuri.

Se va interveni pe carosabil și pe o distanță de trei metri de la marginea acestuia, pe ambele sensuri. Vor fi colectate orice fel de deșeuri, inclusiv cele voluminoase. Acestea vor fi predate apoi operatorilor autorizați.

Timișenii sunt invitați să semnaleze, la adresa de email biroucomunicare@cjtimis.ro, locurile unde consideră necesar să se intervină. De asemenea, aceștia sunt așteptați să transmită Consiliului Județean modul în care pot și doresc să se implice în cadrul campaniei. Cei interesați pot scrie instituției cel târziu până în 11 septembrie.

„Rezultatele de anul trecut ne-au încurajat să organizăm o nouă ediție a campaniei. Ne dorim un județ cu adevărat curat, însă mai este mult de lucru până să ne declarăm mulțumiți. Vorbim despre aspecte ce țin de fiecare dintre noi, autorități și cetățeni. Noi, la Consiliul Județean, facem ce trebuie pentru a ne întreține patrimoniul, dar nu putem intra pe terenurile altor UAT-uri. Este nevoie de un efort comun, pentru ca inițiativele unora să nu fie anulate de lipsa de educație sau acțiune a altora”, transmite președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

Comentarii

comentarii