Acasă Actualitate CJ Timiș are un nou consilier. Balint Petrescu a ocupat locul lăsat...

CJ Timiș are un nou consilier. Balint Petrescu a ocupat locul lăsat liber de un alt ales liberal

DISTRIBUIȚI

Începând de marți, Consiliul Județean Timiș are un nou membru. Liberalul Balint Petrescu a ocupat locul lăsat liber în mai 2023 de  Anghel Mihai – Cornel. Noul consilier județean este la al doilea mandat, după ce în 2015 a ocupat, în aceleași condiții, un post rămas liber, la acea vreme pe listele PDL, partid fuzionat între timp cu PNL.

Balint Petrescu a depus, în ședința de plen de marți, jurământul pentru funcția de consilier județean, post rămas liber după ce Anghel Mihai – Cornel, atunci când disputele dintre conducerea județeană a partidului și filiala din Lugoj, din care făcea parte, ajunsese la maxim. Balint Petrescu este sosit la liberali pe filiera PDL și nu e la primul mandat incomplet de consilier județean. În 2015 l-a înlocuit în CJT pe Sorin Cociobea.

Ulterior trecerii în cadrul PNL, împreună cu partidul unde activa, Balint Petrescu a fost ”sărit” de pe listele PNL pentru Camera Deputaților, pentru a și se face loc ”plasatului” de la București, pe un loc eligibil a lui Pavel Popescu. Atunci, Balint a decis să se retragă de pe listele pentru Parlamentare.

În prezent, Balint Popescu este membru PNL Timiș, fără a deține o funcție de conducere în filială. El are afaceri în domeniul agricol.

Comentarii

comentarii