Acasă Administraţie CJ Timiș limitează la greutatea de 7,5 tone și traficul rutier de...

CJ Timiș limitează la greutatea de 7,5 tone și traficul rutier de pe podul peste Bega de la Remetea Mare

DISTRIBUIȚI

Comisia de circulație a Consiliului Județean Timiș a decis ca de săptămâna viitoare traficul rutier peste podul peste Bega, aflat pe drumul dintre Remetea Mare și Bucovăț să fie limitat la 7,5 tone pe autovehicul. Din constatările făcute de Cristian Moș, vicepreședintele CJT, pe teren, nici măcar restricția de 12 tone existentă nu este respectată.

”Ieri vă povesteam despre noile limitări de tonaj de pe podul de la Parța, astăzi a venit rândul anunțului legat de noua limitare de tonaj pentru podul peste Bega din Remetea Mare care face legătura cu Bucovăț. În urma discuțiilor purtate în Comisia de Circulație convocată de Consiliul Judeţean Timiş, am decis ca de săptămâna viitoare și pe acest pod să schimbăm limitarea de viteză de la 12t la 7,5t”, conform lui Moș.

El a mers personal să vadă care e situația la acest pod și a constatat, cu surprindere, spune el, că la acel pod nu se respecta nici restricția deja existentă. Moș amenință din nou cu cântarul mobil, tot zilnic, nu știm cu acesta va ajunge și la Remetea cât timp același vicepreședinte spunea că acel cântar se va folosi zilnic la Parța.

”În dimineața aceasta am fost acolo și, din păcate, în mai puțin de 5 minute am numărat mult prea multe vehicule care încălcau până limitarea actuală, de 12t.

Există rute ocolitoare pe care șoferii le pot alege și îi încurajez s-o facă; iar ca să-i ajut să aleagă corect voi dispune realizarea de controale zilnice cu cântarul mobil. Totodată, trebuie să știți că la rectificarea bugetară din luna iulie am alocat fondurile necesare demarării construcției unui nou pod și a unui sens giratoriu de care știu că este mare nevoie în zona respectivă”, a încheiat Moș.

 

Comentarii

comentarii