Acasă Actualitate CJ Timiș – peste 5 milioane de lei pentru reabilitarea Secției de...

CJ Timiș – peste 5 milioane de lei pentru reabilitarea Secției de Urologie a Spitalului Județean Timișoara. Dobra: Vom avea condiții la standarde europene

598
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș a vizitat astăzi Secția de Urologie a Spitalul Județean Timișoara, acolo unde au loc lucrări de modernizare cu fonduri de la Consiliul Județean Timiș.

„Am efectuat astăzi o vizită la cel mai mare spital din vestul țării pentru a verifica stadiul lucrărilor și progresele care s-au făcut în cadrul acestui proiect extrem de important pentru cetățeni. Consiliul Județean Timiș a alocat 5,2 milioane de lei pentru reabilitarea Secției, iar contractul de execuție s-a semnat în luna februarie a acestui an. Chiar dacă timpul a fost scurt de la semnarea contractului mă bucur că antreprenorul s-a mobilizat. La acest moment constructorul este la stadiul de realizare a instalațiilor electrice, sanitare și termice, după care va trece la execuția finisajelor interioare, la holuri și saloane. Practic, după 24 de luni cât este termenul de finalizare a lucrărilor vom avea condiții la standarde europene”, a spus Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Secția de Urologie a Spitalului Județean din Timișoara este cea mai mare din vestul țării cu peste 3.000 de pacienți în fiecare an. În 2018, Consiliul Județean Timiș a alocat către Spitalul Județean o finanțare de 23 de milioane de lei pentru investiții.

 

Comentarii

comentarii