Acasă Actualitate CJ Timiș dă peste un milion de lei pentru dotarea cu aparatură...

CJ Timiș dă peste un milion de lei pentru dotarea cu aparatură a cinci spitale.

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a aprobat alocarea de la bugetul propriu a 1,1 milioane de lei pentru spitalele din județ. Fondurile nerambursabile se vor acorda pentru echipamente medicale, așa cum s-a întâmplat și anii trecuți.

 

Vizate sunt spitalele din Jimbolia, Sânnicolau Mare, Făget, Lugoj și Deta. Consiliul Județean a aprobat finanțarea nerambursabilă din fonduri publice, în cadrul schemei de minimis pentru anul 2022, a spitalelor publice locale aflate în subordinea orașelor și municipiilor din județ. Banii nerambursabili acordați vor putea fi folosiți doar pentru pentru achiziția de echipamente medicale.

Suma totală în acest an se ridică la mai mult de 1,1 milioane lei și a fost împărțită, în baza unor proiecte depuse de către unitățile sanitare. Vor beneficia de bani Spitalul Orășenesc Deta – 275.544 lei; Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj – 245.971 lei: Spitalul Orășenesc „Dr. Karl Diel” Jimbolia – 239.833 lei; Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare – 197.231 lei; Spitalul Orășenesc Făget – 168.408 lei. După cum vedea, în acest an Spitalul Municipal Timișoara nu mai apare pe lista beneficiarilor.

 

Comentarii

comentarii