Acasă Actualitate CJ Timiș și Primăria Sânnicolau Mare discută despre un aquapark de mari...

CJ Timiș și Primăria Sânnicolau Mare discută despre un aquapark de mari dimensiuni

601
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș și primăria din Sânnicolau Mare s-ar putea asocia în vederea realizări în localitatea timișeană a unui aquapark de mari dimensiuni. Mai mult,Alin Nica, șeful CJT, se gândește să depună acest proiect spre finanțare pe fonduri europene.

Un astfel de aquapark ar putea ajuta enorm la valorificarea potențialului Sânnicolaului Mare. Acesta poate fi stimulat de Consiliul Județean prin asocierea în cadrul unor proiecte de anvergură, precum construirea acestui aquapark de mari dimensiuni.

Subiectul a fost abordat de președintele CJ, Alin Nica , în cadrul unei întâlniri de lucru cu primarul orașului, Dănuț Groza. Șeful CJ Timiș și-a manifestat deschiderea pentru identificarea unei modalități legale de asociere în acest caz. Mai mult, Nica a propus includerea unor asemenea investiții în cadrul strategiei de dezvoltare a celor de la ADR Vest, pentru a se înlesni accesarea de fonduri europene.

În trecut, când Alin Nica era primarul comunei Dudeștii Noi, s-a încercat realizarea unei investiții similare, cu fonduri europene, în această localitate.

Șeful CJ a discutat cu primarul din Sânnicolau Mare și despre noutățile aduse de proiectul bugetului național pentru anul 2021, una dintre cele mai importante vești pentru UAT-uri fiind acoperirea de la bugetul de stat a 90% din costurile cu salariile asistenților sociali, fapt ce va lăsa mai mult loc în bugetele locale pentru investiții și alte cheltuieli.

Comentarii

comentarii