Acasă Administraţie CJ Timiș verifică pregătirea firmelor de deszăpezire cu contracte pe drumurile județene

CJ Timiș verifică pregătirea firmelor de deszăpezire cu contracte pe drumurile județene

336
DISTRIBUIȚI

A fost organizată prima ședință a comandamentului de iarnă din cadrul Consiliului Județean Timiș. Vicepreședintele CJT, Cristian Moș anunță că au fost asigurate cantitățile de material necesar pentru a asigura circulația rutieră pe drumurile administrate de instituție, iar la nevoie acestea vor fi suplimentate.

”La finalul săptămânii trecute am organizat primul comandament de iarnă pentru a mă asigura că toate companiile cu care avem contracte de deszăpezire sunt pregătite pentru această iarnă. Începând din 3 decembrie, intră în vigoare contractele semnate pentru serviciile de deszăpezire și avem pregătite: 80 de utilaje de deszăpezire, 2750 de tone de nisip, 600 de tone de sare, 9 tone de clorură de calciu și inhibitor. Toate cantitățile de materiale urmează să fie suplimentate în cazul în care situația meteorologică o s-o ceară. Întreg personalul din cadrul bazelor de deszăpezire va fi instruit corespunzător pe baza activităţii pe care o va desfășura”, a anunțat Cristian Moș.

Pentru verificarea pregătirii acţiunilor pe timp de iarnă s-a instituit o comisie, la nivelul Consiliului Județean Timiș, abilitată să verifice pregătirea acţiunilor pentru iarnă, conform programelor întocmite. Totodată comisia va verifica obligatoriu stadiul pregătirilor de iarnă la fiecare bază de deszăpezire.

”Vă rog să nu uitați că persoanele fizice și instituțiile au obligația de a îndepărta zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi clădirilor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea. Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul  județului Timiș vă rog să-mi transmiteți un email cu detalii (adresa exactă, fotografii, ora, etc) pe adresa cristian.moș@cjtimis”, a mai spus vicepreședintele CJT.

 

Comentarii

comentarii