Acasă Actualitate CJT alocă sume importante pentru dezvoltarea infrastructurii judeţului

CJT alocă sume importante pentru dezvoltarea infrastructurii judeţului

DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş a introdus în proiectul de buget pe acest an, care va fi votat miercuri, o serie de sume de bani care vor ajuta la creşeterea calităţii vieţii din judeţ. Unul dintre proiecte se referă la realizarea unui studiu de fezabilitate pentru introducerea gazului metan în numeroase localităţi din judeţ, un al doilea proiect fiind cel de extindere a drumului de legătură dintre Sânandrei şi drumul naţional spre Arad

„Trei milioane de lei pentru demararea Studiului de fezabilitate! Aceasta este suma pe care Consiliul Județean Timiș o alocă, în 2020, celor 5 Asociații de dezvoltare intercomunitară (Adi Gaz). Restul banilor vor fi suportați de cele 69 de primării, înscrise în proiect. Odată finalizat, SF-ul va fi predat Transgaz, care va face și investiția finală. Nu pierdem timpul. Lucrăm și avansăm. Avem un singur țel: la sfârșit, peste 200.000 de locuitori ai județului să beneficieze de alimentare cu gaz”, a anunţat Călin Dobra.

Un alt proiect importnat este cel dintre DN 69 şi Sânandrei.

„Pe 4 benzi de la Timișoara la Sânandrei! Vin cu vești excelente legate de lărgirea la patru benzi a sectorului de drum județean Timișoara(DN69) – Sânandrei, tronson care va avea și pistă de biciclete. Iată, unul dintre angajamentele pe care mi le-am luat în fața cetățenilor, la dezbaterea publică din toamna lui 2019, prinde contur. Proiectul este inclus pe lista de investiții a Consiliului Județean Timiș, de anul acesta. Dacă toate lucrurile merg bine, anul acesta putem scoate la licitație execuția lucrărilor”, a mai anunţat şeful CJ Timiş.

Comentarii

comentarii