Acasă Actualitate CJT cere părerea cetățenilor pe tema finanțării activităților sportive, din bugetul județului

CJT cere părerea cetățenilor pe tema finanțării activităților sportive, din bugetul județului

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a anunțat că au fost lansate în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, două proiecte de hotărâri.

Unul dintre acestea face referire la Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind finanțarea din fonduri publice a programelor sportive inițiate de către structurile sportive de drept public. Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/GHID-SPORT-DE-DREPT-PUBLIC.pdf  sau la sediul Consiliului Județean Timiș, Bdul. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.

De asemenea, în transparență decizională se află și Proiectul de hotărâre privind aprobarea Ghidului privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor sportive inițiate de către structurile sportive de drept privat. În acest caz, documentația poate fi consultată la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/GHID-SPORT-DE-DREPT-PRIVAT.pdf sau la sediul instituției.

Cetățenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative supuse procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 24.02.2023, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Comentarii

comentarii