Acasă Administraţie CJT dorește instalarea pe drumul județean de la Peciu Nou a unui...

CJT dorește instalarea pe drumul județean de la Peciu Nou a unui semafor, pentru sporirea siguranței rutierei

DISTRIBUIȚI

În centrul comunei Peciu Nou ar urma să fie instalat un semafor, iar intersecția din acea zonă, pe drumul județean care traversează comuna, să fie lărgită. Sumele necesare ar urma să fie incluse în bugetul pe 2021 al Consiliului Județean Timiș, administratorul drumului.

Alin Nica, președintele CJ Timiș s-a întâlnit cu primarul localității Peciu Nou, pentru a discuta despre problemele care apar pe drumul județean din localitate. În intersecția din centrul orașului se petrec mai multe accidente, din acest motiv se propune instalarea unui semafor și lărgirea intersecției din zonă.

”Am avut o întâlnire de lucru cu primarul localității Peciu Nou care a cerut sprijinul Consiliului Județean pentru rezolvarea problemei intersecției din centrul comunei, din fața Primăriei. Am luat în considerare semaforizarea și lărgirea intersecției în fața magazinului Profi pentru a evita accidentele rutiere frecvente. Concluziile vizitei pe teren și ale discuției de la Primărie au fost date în analiză specialiștiilor de la Direcția Tehnică a Consiliului Județean, urmând ca lucrările să fie introduse în bugetul pe anul 2021”, a anunțat Nica.

Comentarii

comentarii