Acasă Administraţie CJT nu mai face faţă. Oamenii aruncă tot mai multe gunoaie pe...

CJT nu mai face faţă. Oamenii aruncă tot mai multe gunoaie pe marginea drumurilor judeţene

DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş are probleme tot mai mari cu cetăţenii care aruncă gunoaie pe marginea drumurilor aflate în administrare. Degeaba se face curat, ce se curăţă azi, mâine e înapoi. Vorbim despre problema gunoaielor aruncate pe marginea drumurilor judeţene şi locurile de odihnă de pe marginea acestora. Consiliul Judeţean Timiş are în subordine o reţea de 1200 de kilometri de drumuri judeţene, iar problema apare în permanenţă. O serie de imagini realizate de reprezentanţii instituţiei pe un drum judeţean din zona Buziaşului arată cât de mult spirit civic au oamenii.

CJT are contract cu o firmă de salubrizare, care se ocupă de aceste zone adiacente drumurilor judeţene. Din păcate, eforturile depuse nu ţin prea mult. Azi se face curat, a doua zi zona e, din nou, plină de deşeuri de tot felul.

Vă reamintim că CJT a lansat un proiect prin care dorea instalarea de containere de mari dimensiuni în zona parcărilor de pe drumurile judeţene, special pentru a preveni apariţia acestor rampe clandestine, desigur cu speranţa că oamenii vor şi arunca în acestea gunoiul.

Comentarii

comentarii