Acasă Administraţie CJT vă cere părerea pe tema strategiei de dezvoltare a județului Timiș

CJT vă cere părerea pe tema strategiei de dezvoltare a județului Timiș

878
DISTRIBUIȚI

Prefectura Consiliul Judetean Timis

Cetățenii și reprezentanții mediului de afaceri își pot exprima opinia asupra direcție ar trebui să urmeze Timișul în perioada viitoare. CJ Timiș a lansat „Strategia de dezvoltare economică și socială a județului Timiș 2021-2027” și își propune consultarea comunității locale și a mediul de afaceri în asupra acestui document.

Cei interesați să contribuie efectiv la realizarea acesteia, prin completarea unor chestionare specifice până pe 20 mai 2021. Chestionarele pot fi accesate pe site-ul Consiliului Județean Timiș și pe pagina de Facebook a Consiliului Județean, sau accesând direct următoarele link-uri: populație: https://www.surveymonkey.com/r/QRZSQZY  mediul de afaceri: https://forms.gle/7iSLRr7gb824HFjA8 .

Consultarea publică va contribui la o mai bună înțelegere a contextului actual al județului, va contura o imagine de ansamblu reală a dinamicii din județul Timiș și va identifica provocările de dezvoltare relevante și actuale. Chestionarele sunt complet anonimizate și protejează identitatea respondenților.

„Punem preț pe feedback-ul timișenilor și al comunității de afaceri. Strategia de dezvoltare economică îi are ca beneficiari finali și este o absolută normalitate și necesitate a-i consulta în elaborarea documentului. Îi încurajăm să acceseze chestionarele cu încredere, să ne spună cum percep ei prezentul și viitorul județului”, subliniază președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Strategia este realizată în cadrul proiectului „Implementarea cadrului instituțional de dezvoltare strategică la nivelul județului Timiș”. Finanțarea este asigurată prin fonduri europene, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente. Obiectivul general vizează creșterea capacității de planificare strategică și de fundamentare a deciziilor de dezvoltare economico-socială și de mediu a județului la nivelul Consiliului Județean Timiș. Data de încheiere a proiectului este 8 noiembrie 2021. Valoarea totală a proiectului este de 564.060,00 lei (TVA inclus).

Comentarii

comentarii