Acasă Administraţie Clădirea de Balneofizioterapie se supraetajează, iar la „Victor Babeş” se renovează toate...

Clădirea de Balneofizioterapie se supraetajează, iar la „Victor Babeş” se renovează toate corpurile

2922
DISTRIBUIȚI

Municipalitatea are undă verde pentru mai multe proiecte de reabilitare, modernizare, extindere şi dotări ale mai multe clinici ce aparţin Spitalului Municipal Timişoara, dar şi la alte spitale aflate în jurisdicţia PMT. 

Cele mai năpăstuite dintre acestea sunt Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” şi Clinica de Balneofizioterapie, dar şi ORL şi Oftalmologie.

„S-a admis ofertantul câştigător pentru elaborarea serviciilor de proiectare, creşterea eficienţei energetice la Spitalul ‘Victor Babeş’ corpurile de la C2 la C7, corpul administrativ, laboratoarele, spitalul TBC, spălătorie, farmacie, ateliere, centrala termică. Va urma semnarea contractului pentru elaborarea acestor documentaţii.

La fel, s-a admis proiectul de reabilitare/extindere la Clinica de balneofizioterapie, prin supraetajarea cu două niveluri a corpului B.

Au fost admise proiectele similare şi pentru Clinica ORL şi Oftalmologie. Termenul pentru oferte este data de 5 octombrie”, a anunţat primarul Nicolae Robu.

Pe de altă parte, în 24 august a avut loc o întâlnire între reprezentanţii Spitalului Municipal, ai Spitalului de Copii şi ai Spitalului Judeţean cu reprezentanţii Spitalului Judeţean din Gyula, Ungaria,

în vederea pregătirii unui proiect de dezvoltare a infrastructurii medicale în zona transfrontalieră România-Ungaria.

La ORL se doreşte modernizarea Ambulatoriului (cu bani europeni), dar este deja în curs de derulare şantierul de 600 de mii de euro de la bugetul local, pentru lucrări „edilitare”, reparaţii la acoperiş, refacerea faţadei, montarea unui lift pentru transportul bolnavilor. La fel, se doreşte modernizarea Ambulatoriului de specialitate şi la Clinica de Oftalmologie.

Comentarii

comentarii