Acasă Actualitate „Clinica – Boutique” un nou concept în Timişoara

„Clinica – Boutique” un nou concept în Timişoara

910
DISTRIBUIȚI

Se numeşte Athanasios Fragkos, este din Grecia, ortodox, educat, dintr-o familie de intelectuali, vorbeşte perfect limba română, este medic şi se pricepe la… „frumuseţe”.  A studiat la Bucureşti, Universitatea Carol Davila. Îi place să spună: „Frumuseţea vine din interior…”, cuvinte pe care noi toţi le cunoaştem, dar le uităm.

„Frumuseţea” naturală este un dar de la Dumnezeu. Atunci când „frumuseţea” este susţinută prin metode de întreţinere, pentru care are nevoie de un… profesor, atunci  ea nu are moarte. Ce face, la Timişoara, doctorul…..? Mai întâi, o clinică – boutique în Piaţa Unirii,  un concept nou în Europa cu un personal manierat pentru care abilitatea de comunicare devine  o normă de comportament obligatorie. La clinica sa, dr. Athanasios Fragkos realizează tratamente injectabile minim-invazive cu: acid hyaluronic, toxina botulinică si aminoacizi, tratamente ce au drept scop eliminarea ridurilor de expresie, biorevitalizarea tenului, augumentarea buzelor, obrajilor sau bărbiei, ştergerea cearcănelor.  La toate acestea se adaugă tratamente non-invazive de microdermoabraziune  cu creme medicale importate din Franţa şi Grecia. Tot ceea ce se petrece la Fragkos Medical Center este neinvaziv, exclusiv, nimeni nu are de suferit,  atingerea profesioniştilor este fără risc şi fără  traume… Aici se poate scrie o carte, cea despre fericirea de a-ţi regăsi  expresivitatea, cea de a te putea regăsi în necruţătoarea oglindă, după un accident sau după o intervenţie eronată.  Clinica – Boutique de la Timişoara, de lângă Biblioteca Klapka, este o sursă de tonifiere a sufletului, a trupului, a relaţiei  intrapersonale (cu noi înşine). Este potrivită perfect cu Timişoara. Este chiar Timişoara…

Cei care doresc să apeleze la serviciile Clinicii Boutique pot afla mai multe informații la numărul de telefon 0734004466 sau la adresa web www.athanasiosfragkos.com.

Comentarii

comentarii