Acasă Sănătate Clinica de Urologie Timişoara: Simpozion Internațional “Clasic și Modern în Endourologie”

Clinica de Urologie Timişoara: Simpozion Internațional “Clasic și Modern în Endourologie”

DISTRIBUIȚI

clinica-de-urologieO manifestare ştiinţifică de înalt nivel medical la care vor participa personalităţi medicale recunoscute ale urologiei internaţionale va avea loc la Timişoara, între 16 -18 septembrie, în organizarea Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara.
Va avea loc cea de-a doua ediție a Simpozionului Internațional “Clasic și Modern în Endourologie”.  “După ediția de anul trecut, extrem de bine primită printre participanți, ne-am propus să păstrăm formatul și să organizăm o manifestare științifică de înalt nivel, care să vă ofere atât date de actualitate din domeniul endourologiei, sub forma prezentărilor state of the art și a meselor rotunde, cât și elemente de utilitate practică, prin transmisiile live din sălile de operații. Vom avea ca invitați de onoare personalități recunoscute ale urologiei internaționale – Profesorii Maria Pilar Laguna Pes, Peter Alken,  Andreas Gross, Evangelos Liatsikos, Giampaolo Bianchi și Kemal Sarica, care, alături de urologii români, vor împărtăși din experiența lor participanților la simpozion.
Programul științific va fi completat de unul social, pe care ni-l dorim, de asemenea, reușit, care să permită interacțiunea, schimbul de idei și de experiențe, atât între participanți, cât și cu invitații noștri din străinătate”, a subliniat prof. dr. Viorel Bucuraş, şeful Clinicii de Urologie Timişoara.

Comentarii

comentarii