Acasă Actualitate Clinica Nera, la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian, a fost...

Clinica Nera, la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian, a fost închisă

DISTRIBUIȚI

Clinica privată Nera la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian a fost închisă temporar, pentru o perioadă de cel puțin două săptămâni. Decizia aparține conducerii clinicii, pe fondul scandalului iscat după moartea cântărețului de muzică populară.

Conducerea clinicii a confirmat suspendarea activității timp de două săptămâni. Decizia se va aplica pentru intervalul 12 – 26 noiembrie.

În prezent, se așteaptă rezultatele anchetei demarate de autorități. Nu se știe ce s-a întâmplat cu pacienții internați.

Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Petrică Mîțu Stoian a fost internat la o clinică privată unde primea tratament post-COVID, dar a ajuns de urgență la spitalul din Reșița. Ulterior, starea de sănătate a artistului s-a înrăutățit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Reamintim că Ministerul Sănătății a făcut verificări la spitalele unde a fost internat Petrică Mîțu Stoian. După moartea artistului, și Direcția de Sănătate Publică din Caraş-Severin a verificat dacă au fost respectate condițiile de igienă și procedurile în cazul terapiei din camera hiperbară.

Specialiștii susțin că terapia hiperbară cu oxigen nu e recomandată în recuperarea post COVID. În plus, ședintele nu au fost efectuate de un medic specialist, ci de un psihiatru.

DSP Caraș-Severin a dispus o anchetă la ambele unități medicale unde a fost tratat Petrică Mîțu Stoian, respectiv clinica privată și Spitalul Județean Reșița.

Comentarii

comentarii