Acasă Actualitate Clinica Nera unde a fost tratat Petrică Mîțu Stoian ar putea fi...

Clinica Nera unde a fost tratat Petrică Mîțu Stoian ar putea fi închisă

341
DISTRIBUIȚI

Sunt trei anchete deschise în paralel în cazul morţii lui Petrică Mîțu Stoian. Astăzi, Ministerul Sănătății a demarat o inspecție la clinica unde a fost internat regretatul interpret de muzică populară.

Este aceeași clinică pe care autoritățile statului au inaugurat-o acum un an. În Caraș-Severin a descins cu elicopterul Ministrul de Interne de la acea vreme, alături de Nelu Tătaru și de șeful Companiei Naționale de Investiții.

Acum sunt trei anchete în desfășurare. Una pentru ucidere din culpă, alta administrativă a Colegiului Medicilor din Caraș-Severin, iar una solicitată de Ministerul Sănătății, prin DSP Caraș-Severin.

Se verifică atât competențele medicale ale personalului medical care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian, cât și dacă s-au respectat protocoalele medicale.

Directorul DSP Caraș-Severin, Dan Milos, spune că în cazul în care se vor descoperi nereguli la clinica în care a fost tratat interpretul de muzică populară, aceasta va fi închisă: „Controlul este în desfășurare și încă nu avem un raport preliminar. Nu este aplicată o măsura complemetară cu privire la suspendarea activității,  dar dacă cei de la DSP constată nereguli, suspendăm sau închidem clinica.”

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii