Acasă Eveniment Clipe de groază pentru un șofer român pe autostradă, în Ungaria. Un...

Clipe de groază pentru un șofer român pe autostradă, în Ungaria. Un şofer de BMW l-a blocat şi s-a dat jos la el cu pistolul încărcat

1830
DISTRIBUIȚI

Clipe de groază pentru un român pe autostradă, în Ungaria. Un şofer de BMW l-a blocat şi s-a dat jos la el cu pistolul încărcat. Agresorul l-a lovit cu pistolul pe român, apoi a dispărut. Poliţia l-a arestat a doua zi, găsind un adevărat arsenal la el acasă.

Potrivit anchetei Poliţiei Maghiare, pe 24 martie, un cetăţean maghiar în vîrstă de 45 de ani, la volanul unui BMW, a avut un conflict în trafic cu un român care conducea un Nissan. BMW-ul a blocat autoturismul românului, iar şoferul s-a dat jos cu un pistol încărcat în mână. L-a lovit cu el pe român, apoi s-a urcat la volan şi a plecat.

O zi mai târziu, pe 25 martie, poliţiştii de la Centrul de Luptă antiterorism l-au identificat pe agresor şi l-au arestat la Budapesta, dis de dimineaţă, scoţându-l din casă în pijamale. În locuinţă a fost găsit pistolul folosit pe autostradă, muniţie, precum şi un alt pistol letal cu muniţie aferentă.

Agresorul a rămas în arest, acuzat de folosire abuzivă a unei arme de foc şi alte infracţiuni la siguranţa rutieră.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii