Acasă Actualitate Clisura rămâne cu circulaţie restricţionată

Clisura rămâne cu circulaţie restricţionată

DISTRIBUIȚI

Circulaţia rutieră va rămâne închisă timp de câteva săptămâni pe DN 57 pe sensul de mers dinspre Moldova Nouă (judeţul Caraş Severin) către Orşova (judeţul Mehedinţi).
Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Orşova, Ion Cunicel, a declarat că în sectorul afectat carosabilul şi zidul de sprijin au fost avariate pe o porţiune de 15 metri din cauza unei alunecări de teren.
”Pentru prevenirea accidentelor în care pot fi implicaţi turiştii veniţi la pensiunile din Clisura Dunării şi locuitorii din satele Dubova, Şviniţa, Baia Nouă şi Eibenthal am semnalizat corespunzător zona, cu indicatoare de atenţionare şi restricţionare a vitezei”, a precizat Cunicel.
Potrivit sursei citate, o echipă de intervenţie va patrula zilnic pe DN 57, întrucât există şi riscul unor căderi de stânci. „Este vorba despre un accident tehnic. Drumul este rupt până la axul drumului pe o lungime de 15m.  Circulaţia se desfăşoară pe jumătate de cale. Este semnalizată corespunzător şi se restricţionează circulaţia autovehiculelor cu masa total autorizată mai mare de 3,5 tone” spune Călin Glisa, tehnician al DRDP Timiş.

Comentarii

comentarii