Acasă Actualitate Clubul Economic Nord American – patru ani de activitate în Timișoara

Clubul Economic Nord American – patru ani de activitate în Timișoara

DISTRIBUIȚI

Clubul Economic Nord American a sărbătorit patru ani de activitate în Timișoara, însă evenimentul s-a dorit și o marcare a zilelor naționale a celor trei țări importante de pe continentul Nord American: Canada (1 iulie), SUA (4 iulie) și Mexic (16 septembrie).

Investițiile Nord-Americane în România și în regiunea de vest sunt importante. Companii precum Hamilton, Honeywell, Kimball, Litens, Flex, Smithfield, Deloitte, Maxwell, Remax etc au investit, cumulat, sute de milioane de euro însă, ce este la fel de important sunt standardele înalte pe care le-au adus în România, odată cu investițiile făcute.

Președinția actuală a clubului (2023-2025) este deținută de Dr Adrian Bădescu, consul onorific al Statelor Unite Mexicane în Timișoara și fondator al Clinicilor Medici’s. Din boardul clubului mai fac parte past-președintele Ileana Gabor (Honeywell), vicepreședinții Ciprian Ractei (Hamilton Central Europe), Dan Copocean (Kimball Electronics), Ovidiu Ambruș (Litens Automotive), secretarul clubului Av. Anton Iuhasz (Iuhasz & Asociații) și membrii Horațiu Pîrvulescu (Deloitte) și Miruna Năchescu (Universitatea de Vest din Timișoara).

Printre invitații de marcă ai evenimentului s-au numărat rectorii UVT, UPT și UMF din Timișoara, mai mulți consuli și membrii ai Corpului Consular din Timișoara, președinții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Timișoara, ai cluburilor economice german și francofon, directori de instituții și directori ai marilor companii din Timișoara.

Comentarii

comentarii