Acasă Actualitate Clubul Rotary Timişoara a investit în România peste 3 milioane de euro...

Clubul Rotary Timişoara a investit în România peste 3 milioane de euro în proiecte caritabile

637
DISTRIBUIȚI

Clubul Rotary Timişoara a investit în România peste 3 milioane de euro, între 1994 – 2004 – 2019 de activitate nouă, peste 1.8 milioane fiind sume atrase din exterior. 

Proiectele din primii 10 ani din domeniul social au vizat dotarea centrelor sociale pentru copii, bătrâni, persoane cu dizabilități, copii cu SIDA, totul sub sloganul “A servi mai presus de sine”

Prezentăm cateva din organizatiile din domeniul social care au beneficiat de sprijin în acești ani:

Fundaţia Timişoara’89, Căminul de copii preşcolari infectaţi cu HIV din Reşiţa, Fundaţia „Grijă pentru bunici” din Oradea, Centrul pentru copii cu dizabilităţi mintale din Moldăreşti, Râmnicu Vâlcea, Căminul de bătrâni Inocențiu Klein din Timişoara, Şcoala specială din Recaş, Fundația „Pentru Voi” Timisoara , Asociaţia „17 Decembrie” din Timişoara, Fundaţia „Rudolf Walter” – Timişoara, Caminul Spital de la Gavojdia, Casa cu ferestre deschise Timisoara, Centrul pentru distrofici Timișoara.

Vineri 17 mai, la ora 15.00, la Filarmonica Banatului din Timișoara, va avea loc aniversarea a 90 de ani de la înființare și 25 de ani de la reînființarea Rotary Club Timișoara, precum și aniversarea a 90 de ani de mișcare rotariană la Timișoara.

Sub egida Rotary Inspiră Comunitatea, va afi o manifestare internațională ce va îi reuni atât pe rotarieni, cât și pe partenerii lor, organizații și companii ce joacă un rol definitoriu în comunitatea timișoreană.

Evenimentul va evoca istoria clubului Rotary Timișoara, lansarea monografiei Rotary Timișoara 90 și va cuprinde un recital oferit de studenții Facultății de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara.

Comentarii

comentarii