Acasă Actualitate Cluburile Lions din Timişoara organizează Crosul caritativ “Inimă de Leu” 2017

Cluburile Lions din Timişoara organizează Crosul caritativ “Inimă de Leu” 2017

1446
DISTRIBUIȚI

La iniţiativa Federaţiei Mondiale a Inimii şi sub patronajul UNESCO şi al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, începând din anul 2000, în 29 septembrie, se sărbătoreşte Ziua Mondială a Inimii.

Organizaţii ce activează în domeniul sănătăţii, instituţii guvernamentale şi neguvernamentale, organizează în fiecare septembrie manifestări care atrag atenţia populaţiei asupra importanţei prevenirii bolilor cardiace care fac anual la nivel global peste 17 milioane de victime. Reunind aceste caracteristici “Sport pentru sănătatea inimii” cu “În slujba altora”, opt cluburi Lions care activează în Timişoara (Lions Diamond Timişoara, Lions Bastion, 4 Family, Lions Timişoara, Lions IRIS, Lions Tymes, LionsDynamis şi cluburile LEO) îi invită pe cei interesaţi să ia parte la Crosul LIONS – Inima de Leu (LIONS Heart Cross), adresat tuturor iubitorilor de mişcare, indiferent de vârstă.

Cu o lungime a traseului de 3,8 km, crosul se desfăşoară pe malurile canalului Bega, iar startul se da la ora 10,00, de la Terasă Flora,cu întoarcere la pasarela de la Parcul Copiilor. Taxa de participare sau donaţia este de 30 lei, iar sumele adunate în această zi vor fi direcţionate pentru organizarea unor campanii de screening oftalmologic, în cadrul programului naţional Lions “Cavaleri în lupta împotriva întunericului”, adresat copiilor din satele şi oraşele judeţului Timiş. „Ce prevenţie mai bună putem oferi inimii, decât mişcare în aer liber, alături de cei dragi nouă? Şi ce exerciţiu poate fi mai reconfortant pentru propria inima decât să dedici această activitate plăcută şi benefică, ajutorării altor persoane ?”, îndeamnă cele opt cluburi. Mai multe informaţii pe http://www.lionsdiamond.ro/maraton_inima_de_leu.html

Cei care doresc, se pot înscrie şi la punctul de plecare de la terasă Flora, în ziua crosului, 16.09.2017 începând cu ora 9,00. Organizatorii va invită să participaţi la acest eveniment, în număr cât mai mare. Pentru că, nimic nu face mai bine pentru inima, decât o faptă bună!

Comentarii

comentarii