Acasă Eveniment Cluburile Lions Timişoara au oferit oamenilor străzii tradiţionalul ospăţ gratuit de Paşte,...

Cluburile Lions Timişoara au oferit oamenilor străzii tradiţionalul ospăţ gratuit de Paşte, în Piaţa 700

431
DISTRIBUIȚI

FOTO

Sărmanii Timişoarei au participat, încă o dată, la tradiţionalul ospăţ gratuit de Paşte, duminică, 15 aprilie, de la ora 12.00, oferit de Cluburile Lions Timişoara, pe mesele din piatră din Piaţa 700. Sute de oameni ai străzii au venit cu mare bucurie pentru a servi fasole cu cârnaţi prăjiţi şi castraveţi muraţi, pâine albă, ouă roşii şi cozonac.

Oamenii au mâncat cât au putut acolo, în piaţă, dar au luat în pet-urile tăiate şi „acasă”, prin canale sau în gară. Nimeni nu a fost refuzat, deşi unele persoane au stat la rând de trei-patru ori.

In România fiinteaza, incepând din 1990, cluburi Lions, care formeaza Districtul 124 – România. Cluburile Lions sunt formate din barbati si femei, oameni de o moralitate ireprosabila si cu pozitii sociale stabile, care adera in mod benevol la organizatie, acceptând sa ofere o parte din timpul si energia lor pentru ajutorare.

LIONS reprezinta abrevierea cuvintelor "LIBERTY, INTELLIGENCE, OUR NATIONS SAFETY" (Libertatea si inteligenta reprezinta siguranta natiunilor noastre), aceasta reprezentând sigla asociatiei a carei deviza este "We serve!" (Noi servim!) pe cei aflati in nevoie.

Comentarii

comentarii