Acasă Actualitate Cluburile Rotaract din Timișoara organizează evenimentul caritabil Opera Fashion Fair

Cluburile Rotaract din Timișoara organizează evenimentul caritabil Opera Fashion Fair

DISTRIBUIȚI

rotaract opera mRotaract Club Timişoara Opera, în colaborare cu Rotaract Club Timişoara, Rotaract Club Timişoara Cetate, Rotaract Club Timişoara Ripensis şi Rotaract Club Timişoara Cosmopolitan, organizează a III-a ediţie a evenimentului caritabil Opera Fashion Fair, în 28 iulie la Jardin Timişoara, pe malul Begăi, de la ora 14:00.

Scopul proiectului este renovarea saloanelor şi grupurilor sanitare aferente, pentru Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “Victor Babeş” Timişoara. “Aşa cum v-am obişnuit, vara dorim să o petrecem împreună, îmbinând o atmosferă plăcută, între prieteni, cu simţul civic şi umanitar, specific spiritul rotaractian. Vă aşteptăm în data de 28 iulie la Jardin Timişoara, pe malul Begăi, începând cu ora 14:00, să participăm împreună la târgul la care vor veni designeri  consacraţi din Timişoara şi din ţară. Apoi, de la ora 18:00, vă invităm să vizionaţi alături de noi un fashion show unic, cu colecţii inspirate de cele mai noi tendinţe. Surprizele însă nu se opresc aici, deoarece urmează concerte susţinute de VAL Band şi Marian Vasilescu şi o tombolă la care vizitatorii pot câştiga produse ale designerilor participanţi.  Alături de noi vor fi şi fashion bloggerii Roxana Sarafolean, Laura Charaba, Adriana Delia Barar si Emiliana Ieli, iar atmosfera de vară va fi susţinută de DJ Sean Norvis. În plus, gazda noastră pe parcursul serii, Cornel Crişan, va aduce un plus de umor şi bună-dispoziţie întregului eveniment”, îndeamnă tinerii de la rotaract din Timișoara.

Accesul la eveniment se va face pe bază de donaţie. Astfel, toate sumele de bani strânse, cât şi cele primite de la sponsori, vor merge integral către Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “Victor Babeş” Timişoara. Proiectul de renovare va fi finanţat şi din fondurile strânse în cadrul evenimentului “Timotion 2017– Timișoara se miscă!”, organizat de Clubul Sportiv Asociația Alergotura și Fundația Comunitară Timișoara. “Aşadar, vă aşteptăm în număr cât mai mare, să participaţi alături de noi la un Fashion Show caritabil, marca Rotaract, în care într-o atmosferă plăcută, de vară, putem aduce împreuna un plus societăţii noastre şi multe zâmbete pe buze”, este mesajul cluburilor Rotaract din Timişoara.

Comentarii

comentarii