Acasă Eveniment Cluburile Rotary şi Lions din Timişoara au aşezat pilonii viitorului pavilion din...

Cluburile Rotary şi Lions din Timişoara au aşezat pilonii viitorului pavilion din Parcul Botanic

347
DISTRIBUIȚI

paviolion parc botanic rotary 6GALERIE FOTO

Membrii cluburilor Rotary din Timişoara, alături de colegii lor din două cluburi Lions timişorene, au participat la aşezarea pilonilor pentru pavilionul ce va fi realizat, împreună cu sponsorii locali, în Parcul Botanic. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 18.00.

În încheiere, pe aleile parcului a avut loc o reprezentaţie de tango argentinian, oferită de şcoala Tango Embrace din Timişoara.

Realizarea pavilionului a fost discutată de membrii cluburilor de servicii sociale din Timişoara la începutul anului, făcând parte din proiectul „Asumă-ţi un obiectiv în oraşul tău!”. Pe lângă pavilion, în Parcul Botanic ar urma să fie amplasat şi bustul compozitorului Johann Strauss, costurile bustului fiind suportate de rotarienii vienezi.

 pavilion parc botanic

Nu au lipsit de eveniment Radu Popescu, fostul guvernator al Rotary International District 2241 România şi Republica Moldova, şi Marian Mocan, actualul guvernator, care a preluat oficial mandatul duminică, 7 iulie, în cadrul unei festivităţi organizate la Recaş. Autorităţile locale au fost reprezentate la eveniment de viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu. 

{vsig}galerie/rotary_parc{/vsig}

 

Comentarii

comentarii