Acasă Eveniment Cluburile Rotary şi Lions din Timişoara construiesc un pavilion în Parcul Botanic

Cluburile Rotary şi Lions din Timişoara construiesc un pavilion în Parcul Botanic

990
DISTRIBUIȚI

rotary parcul botanicSute de membri ai cluburilor Rotary din România şi Republica Moldova se vor afla duminică la Recaş, la evenimentul de predare-primire a mandatului de guvernator. Cu o zi înainte, rotarienii timişoreni, alături de colegii lor din două cluburi Lions din Timişoara vor participa la aşezarea pilonilor pentru pavilionul ce va fi realizat, împreună cu sponsorii locali, în Parcul Botanic.

Evenimentul are loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 18.00. Realizarea pavilionului a fost discutată de membrii cluburilor de servicii sociale din Timişoara odată cu demararea campaniei „Timişoara curată”. Pe lângă pavilion, în Parcul Botanic ar urma să fie amplasat şi bustul compozitorului Johann Strauss, costurile fiind suportate de rotarienii vienezi.

Tot sâmbătă, de la ora 20.00, membrii Rotary care urmează să participe a doua zi la festivităţile de la Recaş vor asiata la concertul de jazz susţinut de Ilhan Ersahin – Istambul Sessions, în Piaţa Victoriei din Timişoara, în cadrul Festivalului Jazz™. 

Comentarii

comentarii