Acasă Administraţie Cluburile sportive primesc peste două milioane de lei de la Consiliul Județean...

Cluburile sportive primesc peste două milioane de lei de la Consiliul Județean Timiș

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a decis proiectele care vor primi bani nerambursabili pe Agenda Sportivă. Un număr de 18 proiecte din domeniul sportului din Timiș vor beneficia de fonduri nerambursabile în valoare de 2,195 milioane de lei.

Conform regulamentului, au fost disponibile două axe de finanțare, sportul de performanță și sportul pentru toți. Pentru a putea solicita sprijin financiar, solicitanții trebuiau să fie persoane juridice fără scop patrimonial care desfășoară activități neeconomice sau desfășoară activități economice care nu depășesc 20% din totalul activității desfășurate anual.

Cele mai mari finanțări au fost obținute de cluburile sportive municipale din Timișoara și Lugoj (260.000 lei fiecare), cât și cluburile sportive universitare ale UPT și UVT, 260.000, respectiv 220.000 lei. Finanțări importante au primit și unele cluburi moto sau de dans sportiv.

Punctarea proiectelor în procesul de selecție și evaluare a ținut cont de criterii precum anvergura, relevanța și continuitatea acestuia, categoriile de vârstă cărora se adresează, încadrarea pe ramură de sport olimpic sau neolimpic, cât și experiența solicitantului în managementul de proiect.

Comentarii

comentarii