Acasă Actualitate CNAIR a găsit proiectant pentru studiul de fezabilitate al primului lot, de...

CNAIR a găsit proiectant pentru studiul de fezabilitate al primului lot, de 70 de kilometri, al drumului de mare viteză Filiași-Lugoj

DISTRIBUIȚI
foto: Facebook/DRDP TImișoara

Reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara anunță luni, 13 februarie, că CNAIR a desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al primului lot din viitorul drum de mare viteză Filiași-Lugoj. Vorbim de sectorul Filiași – Drobeta Turnu Severin, lung de aproximativ 70 de kilometri. Contractul are o valoare de peste 20 de milioane de lei.

„Luni, 13.02.2023, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate, pentru lotul 1, Filiași-Drobeta Turnu Severin, al drumului de mare viteză Filiași – Lugoj. Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea DP CONSULT S.A. (lider de asociere) – EXPLAN S.R.L. – GEOLOGIC-SITE SRL -SCA TEAHA&FÜZESI, cu preţul de 21.053.116,64 lei fără TVA”, transmit reprezentanții DRDP Timișoara.

Durata contractului este de 20 de luni, din care 18 luni sunt destinate pentru realizarea Studiului de Fezabilitate. Pentru semnarea contractului se mai așteaptă terminarea perioadei de depunere a contestațiilor și, eventual, soluționarea acestora.

Comentarii

comentarii