Acasă Actualitate Şcoală Antreprenorială pentru femei, cu fonduri europene

Şcoală Antreprenorială pentru femei, cu fonduri europene

DISTRIBUIȚI

La Lugoj,
Municipalitatea lugojeană se implică într-un nou proiect finanţat din fonduri europene – Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse. Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei – ANTRES”. Proiectul – iniţiat de Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Universitatea de Vest Timişoara – are ca scop sprijinirea femeilor implicate în afaceri, fiind finanţat din Fondul Social European – „Investeşte în oameni”. Municipalitatea lugojeană este colaboratoarea celor două instituţii universitare în ceea ce priveşte derularea activităţilor la nivel local.
Proiectul se adresează femeilor din Lugoj care vor să iniţieze o afacere pe cont propriu, dar şi femeilor manager care doresc să îşi dezvolte afacerea.
Astfel, în perioada ianuarie – iunie 2010, vor fi organizate o serie de cursuri şi seminarii gratuite, care vor fi găzduite de Sala de consiliu din cadrul Primăriei Lugoj.
Înscrierile pentru participarea la aceste cursuri se fac până în data de 28 mai 2009, prin completarea unui formular care poate fi procurat de la Primăria Lugoj (camera 102), selecţia candidatelor urmând să se facă pe baza unor chestionare.
În urma participării la cursurile Şcolii Antreprenoriale, cursantele vor obţine un certificat care atestă instruirea în domeniul antreprenorial, cursurile fiind organizate de catedra de Management a Universităţii de Vest din Timişoara.
Proiectul se va derula şi în trei centre rurale aferente centrului local Lugoj, respectiv în localităţile Nădrag, Belinţ şi Victor Vlad Delamarina.

Comentarii

comentarii