Acasă Actualitate Codru Festival 2023 s-a încheiat cu un spectacol extraordinar susținut de Tarja...

Codru Festival 2023 s-a încheiat cu un spectacol extraordinar susținut de Tarja Turunen – foto

DISTRIBUIȚI

Ultimul weekend din această vară a purtat numele Codru. În cele trei zile de festival au cântat, au dansat și s-au bucurat împreună peste 70.000 de oameni. Duminică a fost ultima zi a festivalului de la Pădurea Bistra cu spectacole extraordinare susținute de Tarja Turunen, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Coma, Dirty Shirt, Șatra Benz, Melting Dice și mulți alții. Tot ieri, invitații speciali – Gașca Zurli – au stârnit chicote de bucurie de la copii, dar și de la adulți.

Unul dintre cele mai așteptate momente a fost concertul extraordinar al Tarjei Turunen (ex Nightwish). Artista finlandeză a susținut un spectacol extraordinar timp de o oră pe scena principală spre bucuria iubitorilor vocii ei extraordinare. Concertul Surorilor Osoianu & Lupii lui Calancea, special conceput pentru ediția 2023 Codru Festival, a adus o atmosferă fantastică în public.

Pe lângă muzică, cei care au mers la festival s-au relaxat în răcoarea Pădurii Bistra, într-un decor de poveste. Sub umbra copacilor, binevenite în zilele călduroase de vară, hamacele și zonele special amenajate pentru relaxare au fost pline.

Cele trei zile de festival sunt rezultatul muncii a unei echipe mici, dar dedicate. Tot ceea ce s-a simțit și trăit a fost posibil și datorita celor aproximativ 400 de voluntari care s-au alăturat echipei în perioada evenimentului.

Măsurile sporite de siguranță au fost asigurate pe parcursul celor trei zile de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș, Inpectoratul Județean de Poliție Timiș și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș și Inspectoratul Pentru Situații de Urgență “Banat” al Judetului Timiș.

Codru Festival face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii” în anul 2023 și este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2023, Comuna Ghiroda și Comuna Moșnița Nouă.

Comentarii

comentarii