Acasă Actualitate CODRU Festival pune din nou Timișoara pe harta festivalurilor europene

CODRU Festival pune din nou Timișoara pe harta festivalurilor europene

DISTRIBUIȚI

CODRU Festival este, pentru al doilea an consecutiv, nominalizat la European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival. Acest premiu este o recunoaștere a celui mai bun festival cu capacitatea între 10.000 și 39.999 de participanți.

Gala de decernare a premiilor va avea loc în cadrul Eurosonic Festival la Groeningen – Olanda, în prezența a numeroși reprezentanți din industria europeană a festivalurilor. Evenimentul a ajuns în acest an la a 13-a ediție.

Iubitorii CODRU Festival pot vota festivalul aici :  https://de.surveymonkey.com/r/PublicVote2023 până în data de 30 noiembrie – 2023. Anul trecut votul publicului și cel al juriului a adus CODRU în TOP 10 festivaluri din Europa, în categoria medium-sized festivals.

Ediția din acest an CODRU Festival a adus împreună peste 70.000 de oameni. În jurul celor cinci scene amenajate la Pădurea Bistra, festivalierii au cântat și au dansat pe muzica artiștilor preferați din toate genurile muzicale, de la heavy metal, reggae, hip hop, folk până la trap. Tarja Turunen, Parov Stelar, Alborosie & Shenghen Clan, Surorile Osoianu & Lupii lui Calacea, Alternosfera, Subcarpați, dar și mulți alți artiști au adus la sfârșitul acestei veri energia pe care Timișoara o merită.

CODRU Festival face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii” în anul 2023 și este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2023, Comuna Ghiroda și Comuna Moșnița Nouă.

 

Comentarii

comentarii