Acasă Actualitate Colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase în zona 0 Ghizela – o campanie...

Colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase în zona 0 Ghizela – o campanie trimestrială organizată de RETIM și ADID Timiș

DISTRIBUIȚI

RETIM impreuna cu ADID Timis organizeaza o noua campanie trimestriala prin care sunt colectate deseurile voluminoase. Nu ratati ocazia sa le predati legal si gratuit la containerul RETIM!

Compania RETIM impreuna cu ADID Timis organizeaza in perioada 09 ianuarie – 08 martie 2023 o campanie de colectare gratuita a deseurilor voluminoase din zona 0 Ghizela a judetului Timis. Sunt cuprinse localitatile Lugoj, Buzias, Recas, Balint, Bara, Bogda, Boldur, Jabar, Brestovat, Dragsina, Vucova, Cheveresu Mare, Costeiu, Criciova, Jdioara, Ciresu, Darova, Gavojdia, Ghizela, Nadrag, Nitchidorf, Racovita, Sacosu Turcesc, Secas, Stiuca, Iosifalau, Ictar-Budint, Topolovatu Mare, Victor Vlad Delamarina, Belint.

CINE poate preda deseuri voluminoase

Cetatenii din localitatile mentionate mai sus pot depune prin aport voluntar si gratuit deseurile voluminoase in containerele special puse la dispozitie in punctele de colectare si intre orele mentionate in tabelul de mai jos.

CE se poate preda in cadrul acestei campanii

DESEURILE VOLUMINOASE sunt:

mobilier, comode, mese de cafea, de toaleta, decorative

mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice

covoare, carpete, presuri

canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele

oale

ceasuri

perdele, draperii

dulapuri de baie, suporturi prosoape

lustre, tablouri

obiecte sanitare, cazi, vase de toaleta, robineti, cabine de dus, suporturi, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaleta, lavoare, rezervoare de apa pentru vase de toaleta

obiecte mari de folosinta indelungata precum : calorifere fonta, calorifere aluminiu, usi, tocuri de usi si tocuri de geamuri, etc

CE NU se poate preda in cadrul acestei campanii

NU se preiau alte categorii de deseuri: reziduale, reciclabile, de constructii, vegetale, periculoase

NU se colecteaza deseurile de echipamente electrice, electronice si electrocasnice (televizoare, masini de spalat, frigidere, radio-uri, echipamente de iluminat, computere, etc.)

UNDE si CAND se pot preda deseurile voluminoase

Detalii despre efectuarea acestor campanii pe www.retim.ro si www.adidtimis.ro/stiri.

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numarul +40 374 885 692, de luni pana vineri, intre orele 07 – 19.

Comentarii

comentarii