Acasă Actualitate Colecția de Crăciun 2021 de la Fundația Pentru Voi Timișoara așteaptă să...

Colecția de Crăciun 2021 de la Fundația Pentru Voi Timișoara așteaptă să fie cumpărată

DISTRIBUIȚI

Colecția de Crăciun 2021, creată de persoane cu dizabilități intelectuale de la Fundația Pentru Voi Timișoara, e delicioasă și bogată.

Minunatele produse așteaptă să fie cumpărată de oricine dorește să facă un gest caritabil și, în același timp, să aibă în casă de Crăciun și de Revelion simboluri ale marii sărbători creștine.

“Toate sunt create cu migală, îndemnare și talent și vor arata senzațional în decorul casei tale. Intră în magazinul online de pe site și împodobește-ți Crăciunul cu minunatele obiecte într-un emoționant gest de solidaritate cu beneficiarii fundației. Cumpără decorațiuni frumoase și vei sprijini 200 de persoane cu dizabilități intelectuale!”, este mesajul Fundației Pentru Voi Timișoara. 

„Ne câștigăm existența din ceea ce primim, dar ne facem viața din ceea ce dăm”, a spus cândva marele Winston Churchill, conducătorul United Kingdom.

Se poate cumpăra direct de pe site cu plata cu cardul.

La comenzi mai mari de 150 lei, transportul este gratis în Timișoara și zona metropolitană. Companiile care au mai mult de 50 angajați pot folosi fondul de handicap pentru a achiziționa produse și servicii de la unitate protejată Pentru Voi Timișoara.

Comentarii

comentarii