Acasă Actualitate Colegiul de Învățământ Terțiar Nonuniversitar din cadrul Universității de Științele Vieții USVT...

Colegiul de Învățământ Terțiar Nonuniversitar din cadrul Universității de Științele Vieții USVT Timișoara și-a deschis porțile

DISTRIBUIȚI

Colegiul de Învățământ Terțiar Nonuniversitar din cadrul Universității de Științele Vieții USVT „Regele Mihai I” din Timișoara și-a deschis în data de 11 septembrie 2023, porțile, într-un cadru festiv, pentru a primii elevii înscriși în anul întâi de studii la cele 3 programe din domeniul industriei alimentare.

Este vorba de controlul calității produselor agro-alimentare, prelucrarea cărnii și laptelui, panificație și produse făinoase.

Într-o atmosferă de sărbătoare, elevilor le-au adresat mesaje de bun venit personalități din mediul universitar, din învățământul preuniversitar și din mediul socio-economic: președintele Senatului Universității: prof.univ.dr. Gheorghe Dărăbuș, prorectorul cu educația și asigurarea calității: prof.univ.dr. Tiberiu Iancu, prorectorul cu activitățile sociale și studențești: conf. univ. dr. Petru Eugen Mergheș, directorul de calitate al companiei: SMITHFIELD ROMÂNIA S.R.L.: Dinu Cerna. Festivitatea s-a încheiat cu prezentarea bobocilor, a corpului profesoral și cu tradiționala oră de dirigenție.

Comentarii

comentarii