Acasă Administraţie Colibe improvizate, dărâmate de poliţiştii locali timişoreni

Colibe improvizate, dărâmate de poliţiştii locali timişoreni

DISTRIBUIȚI

ii brad8

Poliţiştii locali timişoreni, din cadrul Biroului Intervenţie Rapidă, au intervenit joi pe strada Ion Ionescu de la Brad, unde au fost ridicate adăposturi improvizate.

Pe un teren din apropierea fostei baze a Regiei Autonome de Transport Timişoara, câţiva oameni fără adăpost şi-au improvizat câteva colibe. Mai mult, cei care locuiau ilegal în colibe au strâns o cantitate semnificativă de deşeuri, transformând zona într-un adevărat focar de infecţie.

La faţa locului, au fost depistate zece persoane, patru adulţi şi şase minori, aceştia din urmă cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, toţi din localităţi precum Satchinez, Saravale – Timiş, Socol – Caraş Severin, Moşteni – Gorj. Aceştia au fost preluaţi în baza de date a Poliţiei Locale, fiind aplicate sancţiuni adulţilor pentru mizeria făcută şi pentru ridicarea de adăposturi improvizate, după care au fost îndrumaţi către localităţile de domiciliu, iar minorii au fost predaţi la Centrul de pe str. Ioan Slavici.

Zona urmează să fie salubrizată cu ajutorul reprezentanţilor Retim, locuinţele improvizate fiind deja demolate. Cum o parte din teren aparţine unei societăţi private, reprezentanţii acesteia şi-au luat angajamentul să îngrădească zona pentru a nu mai exista situaţii de acest gen pe viitor.

Comentarii

comentarii