Acas─â Actualitate Colterm, atac la noul primar Dominic Fritz

Colterm, atac la noul primar Dominic Fritz

15024
DISTRIBUIȚI

Cet─â╚Ťenii din zona Tipografilor din Timi╚Öoara sunt tot mai revolta╚Ťi pentru c─â ├«n ultimele zile au r─âmas f─âr─â ap─â cald─â la robinet, din ce ├«n ce mai des ╚Öi pe o perioad─â lung─â de timp, nu de o or─â-dou─â.

Situa╚Ťia a devenit ╚Öi mai grav─â, s├ómb─ât─â, 4 octombrie, c├ónd apa a disp─ârut diminea╚Ť─â, iar la ora 20.30, ├«nc─â nu curgea la robinet.

Cet─â╚Ťenii mai sus╚Ťin c─â situa╚Ťia este ciudat─â, fiindc─â p├ón─â acum nu s-au mai confruntat cu asemenea situa╚Ťii, c├ónd s─â nu aib─â ap─â cald─â la robinet cu zilele, de aceea ei sus╚Ťin c─â, de fapt, se ├«ncearc─â o subminare a autorit─â╚Ťii noului primar: Dominic Fritz. ÔÇŁEste o lovitur─â sub centur─â dat─â t├ón─ârului primar ├«n fa╚Ťa aleg─âtorilor, f─âr─â ca el s─â aib─â vreo vin─â!ÔÇŁ, ne-a transmis o locatar─â din zon─â.   

Dac─â diminea╚Ť─â la ora 10.00, Colterm sus╚Ťinea c─â exist─â o lucrare ╚Öi, p├ón─â seara, va fi terminat─â ╚Öi rezolvat─â problema, iar cet─â╚Ťenii vor avea ap─â cald─â.

La ora 20.20 r─âspunsul transmis de Flavius Borz, dispecerul de serviciu de la Colterm, era urm─âtorul: ÔÇŁ├Änc─â se lucreaz─â, pe Take Ionescu nr. 47, de aceea este afectat─â ├«ntreaga zon─â a Tipografilor. Noi am preconizat c─â vom finaliza lucr─ârile mai repede, dar nu s-a putut.

Acum ├«ncerc─âm s─â facem ├«nc─ârcarea re╚Ťelei ╚Öi s─â d─âm drumul la ap─â cald─â. Sper─âm c─â atunci c├ónd apa cald─â va intra pe ╚Ťevi ╚Öi se face proba  s─â nu pu╚Öte ├«n alt─â parte. Dac─â totul merge conform planului, ar trebui c─â ├«n aceast─â sear─â s─â curg─â ap─â cald─â la robinetele cet─â╚ŤenilorÔÇŁ.

Colterm preconizeaz─â c─â ├«n maxim dou─â ore apa cald─â va ajunge la cet─â╚Ťeni.

Comentarii

comentarii