Acasă Actualitate Colterm este oficial în insolvență. Administratorul judiciar nu este cel dorit de...

Colterm este oficial în insolvență. Administratorul judiciar nu este cel dorit de Primăria Timișoara

362
DISTRIBUIȚI

Lovitură grea pentru administrația Fritz. Judecătorul sindic de la Tribunalul Timiș a aprobat, marți, deschiderea procedurii de insolvență solicitată de compania de termoficare Colterm SA. De asemenea, instanța a decis numirea altui administrator judiciar decât cel cerut de Colterm și anunțat Primăria Timișoara.

„Deschide procedura. Desemnează administrator judiciar provizoriu consorțiul format din practicienii în insolvență Alfa & Quantum Consulting SPRL (lider de consorțiu), Maestro SPRL și Insolvein SPRL. Conform dispozițiilor art. 59 alin. 3 din Legea nr. 85/2014 stabilește termen pentru verificarea stadiului procedurii la data de 17.02.2022”, se precizează în soluția pe scurt a Tribunalului Timiș.

Alfa & Quantum Consulting Timișoara îi are ca asociați coordonatori pe Bogdan Alic și Marius Cârceie. Firma se ocupă, de la începutul lunii octombrie, de falimentul ACS Poli. Insolvein este tot o firmă din Timișoara, iar Maestro este din București.

Acum câteva zile, primarul Dominic Fritz anunța că reprezentanții Colterm vor propune judecătorului ca de insolvență să se ocupe societatea RomInsolv, în care este asociat și avocatul Gheorghe Piperea, firmă care a gestionat și insolvența RADET București.

Comentarii

comentarii