Acasă Actualitate Colterm i-a condamnat încă o dată pe timișorenii din cartierul Tipografilor să...

Colterm i-a condamnat încă o dată pe timișorenii din cartierul Tipografilor să înghețe noaptea în case

DISTRIBUIȚI

Colterm i-a condamnat încă o dată pe timișorenii din cartierul Tipografilor să înghețe în case noaptea, la 7 grade, deși promisunea primăriei și a societății de termoficare a fost că, începând de miercuri, 19 octombrie, s-a reluat furnizarea încălzirii abonaților.

Din păcate, în apartamentele din cartierul Tipografilor, pe strada Popa Șapcă și de pe celelalte străzi, iarna a venit mai devreme și a trebuit să înghețe de frig în propriile locuințe, fiindcă nu au avut cădură.

Ce spune Colterm?

În zona Tipografilor sunt, într-adevăr, probleme, din cauza unei avariei de pe rețeaua primară. Se lucrează la eliminarea acesteia, așa încât să fie alimentați și consumatorii din zona cu energie termică, în condiții optime”, este mesajul Colterm, joi 20 octombrie 2022.

„Având în vedere prognoza meteo pentru perioada imediat următoare, respectiv scăderea, de la mijlocul săptămânii viitoare, temperaturilor diurne și nocturne, dorim să aducem la cunoștința abonații noștri că, începând cu seara zilei de miercuri, 19.10.2022, vom relua furnizarea încălzirii în Timișoara, cu precizarea că se va furniza căldură la parametrii corelați cu temperaturile exterioare”, amintea Colterm la începutul săptămânii.

Comentarii

comentarii