Acasă Actualitate Colterm începe probele de presiune la rece

Colterm începe probele de presiune la rece

DISTRIBUIȚI

În vederea pregătirii sezonului de încălzire 2022-2023, în Timișoara, Colterm atenționează că, începând cu data de 12 septembrie 2022, se vor efectua probele de presiune la rece (inclusiv încărcarea instalaţiilor interioare cu apă).

Probele se vor executa etapizat, în diferite zone ale oraşului, în funcţie de finalizarea lucrărilor pregătitoare. Data acestei operațiuni, pentru fiecare zonă în parte, se va publica atât pe site-ul COLTERM S.A. (www.colterm.ro) și pe pagina de Facebook a companiei, cât  și prin anunțuri care se vor afișa la scara fiecărui imobil.

În acest sens, Colterm adresează asociaţiilor de proprietari şi celorlalți utilizatori rugămintea să deschidă vanele de branşament, iar locatarii care lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini.

De asemenea, Colterm le adresează  solicitarea să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor și, totodată, să anunţe la dispeceratul COLTERM S.A., la numerele de telefon 0256-494133; 0756.061.468 sau pe adresa de e-mail relatii@colterm.ro, eventualele probleme apărute la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistenţe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni operativ în soluţionarea lor, înaintea începerii sezonului de încălzire.

Comentarii

comentarii