Acasă Administraţie Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor,...

Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, la PT 22 și la PT 75. Iată străzile afectate

DISTRIBUIȚI

Având În vedere notificarea transmisă de AQUATIM SA privind faptul că în ziua de joi,  02.02.2023, între orele  8-16, sunt planificate lucrări de conectare conducte, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, la PT 22. Vor fi afectați consumatorii arondați  străzilor:  C-tin Brâncuși , Martir Sebastian Iordan, Take Ionescu și Zurobara, în total 23 de branșamente.

Tot joi, 02.02.2023, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii,  de la  ora 0800 la ora 1800, la  PT 75,  în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Lalelelor  nr. 7, 11, 13;  Viorelelor nr. 21, 23, 25; Alexandru Miletici nr. 1, 2, 3, 4;  Behelei bl. C15; Simion Bărnuțiu nr. 52, 56, 58, 60.

Atragem atenția că,  la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere! – este mesajul Colterm.

 

Comentarii

comentarii