Acasă Administraţie Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, marți, la punctul termic 37,...

Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, marți, la punctul termic 37, dar și a apei calde și reci, la PT 45A, PT 47 și PT

DISTRIBUIȚI

Pentru remedierea unor defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în ziua de marți, 11.04.2023, la punctul termic 37, în intervalul orar 9ºº – 15ºº.

Vor fi afectați consumatorii arondați străziIor: Calea Aradului, Carei, Cugir, Dej și Felix. De asemenea, tot marți, 11.04.2023, între orele 04.00 – 20.00, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, la PT 45A, PT 47 și PT 48, întrucât Aquatim SA are planificate lucrări de cuplare conducte la intersecția Bulevardului Cetății cu Calea Torontalului, conform notificării transmise de furnizorul de apă. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe următoarele străzi: Amforei, Cetății, Labirint, Stelelor, Timiș, Circumvalațiunii, Gh. Lazăr, Intrarea Umbroasă, Teiului, Burebista, Pan Halipa, Matei Basarab, Ioan Nistor, Iancu Flondor, Cernăuți, Aleea Viilor, Storojineț, Martirii de la Fântâna Albă. Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere! – este mesajul Colterm.

 

Comentarii

comentarii