Acasă Administraţie Colterm întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii la PT Păltiniș, miercuri, între orele 8-17

Colterm întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii la PT Păltiniș, miercuri, între orele 8-17

DISTRIBUIȚI

În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată,

Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la PT Păltiniș, miercuri, 23 martie, între orele 8-17. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Evlia Celebi, Protopop George Popovici, Dr. Aurel Cândea, Mitropolit Varlaam, Protopop George Dragomir, P-ța Bisericii, P-ța Crucii, 1 Decembrie și Maternitatea Bega.

Nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Avertizăm consumatorii că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, fapt pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei – atenționează Colterm.

 

Comentarii

comentarii