Acasă Actualitate Colterm: s-a reluat aprovizionarea cu cărbune. Au apărut, însă, avarii

Colterm: s-a reluat aprovizionarea cu cărbune. Au apărut, însă, avarii

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții companiei locale de termoficare Colterm anunță, joi dimineață, că a fost reluată aprovizionarea cu cărbune, astfel că temperatura de plecare a agentul termic va crește treptat de la 33 la 37℃, până în seara acestei zile. Pe de altă parte, se întrerupe livrarea căldurii și a apei calde din trei puncte termice unde au apărut avarii.

„Din cursul nopții trecute (miercuri spre joi – n.r.) s-a reluat aprovizionarea cu cărbune, astfel că am început, treptat, creșterea temperaturii de furnizare a căldurii. Până în cursul acestei seri (joi – n.r.), temperatura de plecare din punctele termice va fi de 37 de grade”, explică Ofelia Herghelegiu, purtător de cuvânt al Colterm.

Avariile apărute sunt la:

  • PT 55 – Zona Ilieș, nr. 9– avarie conducta de încălzire. Afectează imobilele de pe străzile Ilieș, Martirilor, Averescu, M. Apro;
  • PT 26 – Zona Calea Aradului –avarie conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe străzile Calea Aradului și Calea Lipovei;
  • PT 45 – Lucrare pe fonduri europene, este întreruptă furnizarea apei calde pentru cuplarea la rețeaua nouă.  Afectează imobilele de pe străzile Constantin Sere.

„Echipele COLTERM fac toate eforturile ca reparațiile să fie finalizate cât mai repede, astfel ca, până în această după-amiază, la ora 16, toate aceste lucrări să fie finalizate și toți consumatorii să beneficieze de apă caldă și căldură”, mai precizează reprezentanții companiei.

Tot joi, între orele 9 și 17, ca urmare a unor opriri lucrări ale E-Distribuție Banat la rețeaua de medie tensiune, va fi oprită livrarea curentului electric la PT 19. Astfel, la rândul său, Colterm va opri apa caldă, apa rece de hidrofor și căldura la acest punct termic. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: V. Goldiș, Filipescu, Regimentul 13 Călărași, Semenic și Take Ionescu.

Comentarii

comentarii