Acasă Administraţie Comerțul ilegal și câinii – marile probleme în Steaua, Fratelia şi Dâmbovița

Comerțul ilegal și câinii – marile probleme în Steaua, Fratelia şi Dâmbovița

512
DISTRIBUIȚI

politielocala

După ce săptămâna trecută polițiștii locali pe motoscutere și biciclete au fost prezenți în cartierele Aradului și Mehala, la sfârşitul acestei săptămâni patrulele s-au deplasat în cartierele Steaua, Fratelia şi Dâmbovița.

Așa cum s-a stabilit deja încă de la începutul lui iunie, săptămânal, patrulele pe biciclete și motoscutere au acționat în cartiere pentru a relaționa cu cetățenii, pentru a stabili în teren probleme existente în toate zonele orașului, pentru a lua măsurile legale acolo unde se impune și pentru a transmite mai departe către instituțiile abilitate situațiile care depășesc atribuțiile Poliției Locale.

În urma verificărilor la fața locului, s-au constatat probleme legate de circulația autovehiculelelor de mare tonaj în zone restricționate, comerț fără autorizație pe platoul Dâmbovița, câini fără stăpân în zona Steaua.

„Printre problemele semnalate de cetățeni se află disconfortul creat de grupuri de tineri care consumă alcool și semințe în parcurile din zonă, de posesorii de câini de companie care își plimbă animalele în parcuri și nu strâng după acestea dejecțiile fiziologice, prezența în unele zone a câinilor fără stăpân, copaci care pot prezenta pericol în caz de fenomene meteo extreme. Problemele semnalate au fost verificate, luându-se măsurile pe loc în cazurile în care acest lucru a fost posibil, iar cele care țin de alte servicii sau direcții din cadrul primăriei urmând a fi transmise acestora spre soluționare”, spune Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara.

Comentarii

comentarii