Acasă Politica Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu şi şeful Secţiei Chirurgie Generală din Spitalul...

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu şi şeful Secţiei Chirurgie Generală din Spitalul Judeţean Deva Marius Blendea s-au înscris în PNL Hunedoara

1635
DISTRIBUIȚI

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu, şef de Cabinet al minitrului Marcel Vela, s-a înscris în PNL Hunedoara. Liderul PNL Hunedoara, Lucian Ovidiu Heiuş, a anunţat şi înscrierea medicului Marius Blendea, şeful Secţiei Chirurgie Generală din Spitalul Judeţean Deva. 

”Am avut deosebita plăcere şi onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiţi, doi prieteni: Traian Berbeceanu şi Marius Blendea”, a anunţat, vineri, preşedintele PNL Hunedoara, Lucian Ovidiu Heiuş.

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani şi ocupă funcţia de şef de Cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

”Este un om în slujba legii, iar numele lui este legat de acţiuni spectaculoase de combatere a criminalităţii organizate. În 2007 şi 2013 a fost desemnat «Poliţistul anului» la categoria Combaterea Criminalităţii Organizate”, a anunţat Heiuş.

Medicul Marius Blendea, în vârstă de 52 de ani, este medic chirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, şeful Secţiei de Chirurgie Generală.

”Experienţa profesională şi calitatea umană a celor doi noi colegi este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră! Mă bucur că Traian şi Marius au ales să facă acest pas şi vină alături de noi, în cea mai performantă echipă”, a mai transmis Heiuş.

Traian Berbeceanu a spus că vrea să se implice activ, că are simpatii liberale şi crede că acest partid este singurul care poate reporni România. El a mai precizat că va rămâne simplu membru la filiala PNL Hunedoara şi nu vizează funcţii de conducere în interiorul formaţiunii sau să fie pe vreo listă la alegeri.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii