Acasă Actualitate Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a schimbat scenariile pentru 13...

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a schimbat scenariile pentru 13 unități de învățământ. Scenariul roșu la liceul din Giroc

1120
DISTRIBUIȚI

Pe 6 octombrie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, convocat de prefectul Liliana Oneț, a emis o hotărâre care schimbă scenariile în care se desfășoară cursurile la 13 școli și grădinițe din județ. Reamintim, „scenariul verde” presupune ca toți elevii să fie prezenți la școală, iar cel „roșu” ca toți să desfășoare cursuri online. Cel „galben” este unul hibrid, în care jumătate sunt prezenți fizic în clase, iar jumătate urmăresc online, de acasă.

Astfel, cele mai multe, opt, trec de la „scenariu verde” la cel „galben”. Este vorba de Școala Gimnazială Șag, Liceul Teoretic Buziaș, Școala Gimnazială Găvojdia, Școala Gimnazială Ghizela, Școala Gimnazială Saravale, Școala Gimnazială Theodor Bucurescu nr. 1 Sânnicolau Mare, Școala Gimnazială Nestor Oprean nr. 21 Sânnicolau Mare și Grădinița cu Program Prelungit Sânnicolau Mare.

Liceul Teoretic Periam revine la „scenariul galben”, după ce a fost în „roșu”, iar Școala Gimnazială Lenauheim, Școala Gimnazială nr. 2 Lugoj și Școala Gimnazială Parța trec de la „galben” la „verde”. De la „galben” la „roșu” trece Liceul Teoretic „David Voniga” Giroc.

Reprezentanții Prefecturii Județului Timiș transmit:

„Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere Hotărârile Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ – emise cu avizul Direcției de Sănătate Publică Timiș. În urma analizei situației existente, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, întrunit în ședință extraordinară e emis Hotărârea în baza căreia:

Art. 1. Se aprobă schimbarea din scenariul roșu în scenariul galben pentru Liceul Teoretic Periam.

Art. 2. Se aprobă schimbarea din scenariu verde în scenariul galben pentru Școala Gimnazială Șag, Liceul Teoretic Buziaș, Școala Gimnazială Găvojdia, Școala Gimnazială Ghizela, Școala Gimnazială Saravale, Școala Gimnazială Theodor Bucurescu nr. 1 Sânnicolau Mare, Școala Gimnazială Nestor Oprean nr. 21 Sânnicolau Mare și Grădinița cu Program Prelungit Sânnicolau Mare.

Art. 3. Se aprobă schimbarea din scenariul galben în scenariul verde pentru Școala Gimnazială Lenauheim, Școala Gimnazială nr. 2 Lugoj, Școala Gimnazială Parța.

Art. 4.  Se aprobă schimbarea din scenariul galben în scenariul roșu pentru Liceul Teoretic «David Voniga», Giroc.

Prevederile hotărârii se aplică începând cu data de 6 octombrie, până la reanalizarea situației epidemiologice”.

Comentarii

comentarii